Elintarvikehygienia - Säilyvyyden ABC

Järjestämme Elintarvikehygienia koulutuksia kysynnän mukaan.

 

Koulutuksessa syvennytään

elintarvikehygieniaan ja tarkemmin tuotteiden säilyvyyden varmentamisen teemaan. Käsitellään aihealueita, menetelmiä ja toimintatapoja, joiden avulla voidaan varmistaa ja parantaa elintarvikkeiden ja varsinkin helposti pilaantuvien elintarvikkeiden säilyvyys yrityksen omin keinoin.

Koulutuksessa perehdytään myös elintarvikelainsäädäntöön, standardeihin ja näytteenottoon.

Koulutuksesta hyötyvät

elintarvikkeiden parissa työskentelevä henkilöstö, kuten ravintola-alalla työskentelevät henkilöt, elintarviketeollisuuden, elintarvikemateriaalien, tutkimus- ja kehitystoiminnan ja laadunvalvonnan parissa työskentelevät henkilöt sekä laboratorioanalyyseja tekevät henkilöt.

 

Päivän ohjelma sisältää ryhmätöitä.

 

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Kysy lisää

Kehittämispäällikkö
Henna Piirainen, 📞 040 7569 832
henna.piirainen@pohto.fi

Yhteyspäällikkö
Irja Kellokoski, 📞 050 5709 702
irja.kellokoski@pohto.fi