Elintarvikehygienia - Säilyvyyden ABC
Järjestämme Elintarvikehygienia koulutuksia kysynnän mukaan.
Koulutuksessa syvennytään
elintarvikehygieniaan ja tarkemmin tuotteiden säilyvyyden varmentamisen teemaan. Käsitellään aihealueita, menetelmiä ja toimintatapoja, joiden avulla voidaan varmistaa ja parantaa elintarvikkeiden ja varsinkin helposti pilaantuvien elintarvikkeiden säilyvyys yrityksen omin keinoin.
Koulutuksessa perehdytään myös elintarvikelainsäädäntöön, standardeihin ja näytteenottoon.
Koulutuksesta hyötyvät
elintarvikkeiden parissa työskentelevä henkilöstö, kuten ravintola-alalla työskentelevät henkilöt, elintarviketeollisuuden, elintarvikemateriaalien, tutkimus- ja kehitystoiminnan ja laadunvalvonnan parissa työskentelevät henkilöt sekä laboratorioanalyyseja tekevät henkilöt.
Päivän ohjelma sisältää ryhmätöitä.